kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

 

Kaatjes Cakekunst workshop agenda


Leuk dat je een kijkje komt nemen in de workshop agenda van Kaatjes Cakekunst. Je kunt je individueel (of samen) inschrijven voor onderstaande workshops. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de betreffende workshop. Wil je je aanmelden voor een workshop of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur een reactie of bevestiging van je aanmelding.

Alle workshops zijn daarnaast ook op aanvraag te boeken, vanaf vijf personen zoekt Kaatje graag samen met jou een geschikte datum voor je eigen groepje. Mocht je geen eigen groepje samen kunnen stellen en zit jouw datum of workshop er niet bij? Mail Kaatje met je wensen, dan kan ze bij genoeg aanmeldingen een nieuwe workshop inplannen. 
 
 Cursus Spuittechnieken en Royal Icing Kaatjes Cakekunst Zaterdag
19&26 Mei
10:00-16:00 

€ 125,00

 2 daagse cursus Spuittechnieken en Royal Icing

Meer informatie

Aanmelden

Workshop Basis Taart Kaatjes Cakekunst

Woensdag
27 Juni
19:00 - 22:00

€ 43,50

Workshop Basis Taart decoratie

vol geboekt

 

 

Kaatjes Cakekunst is gevestigd aan de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout, de leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord & Zuid Holland en in de buurt van:  Sassenheim, Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Kaag.