kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

taartprints

Bij Kaatjes Cakekunst kun je terecht voor het afdrukken van je eigen ontworpen eetbare prints voor op je gebak (frostysheet) of chocolade (chocosheet). Op een eetbare taartprint kan vrijwel alles worden afgedrukt, te denken valt aan bedrijfslogo's, foto's, afbeeldingen van kinderhelden en overige plaatjes.

Wil je een taartprint of fotoprint bestellen volg dan de volgende drie eenvoudige stappen.

1) Ontwerp jouw print op A4- formaat (Words of PDF), let hierbij zelf goed op de afdrukkwaliteit.

2) Stuur je ontwerp naar taartprint@kaatjescakekunst.nl

3) Vermeld daarbij ook:

    - je naam
    - wanneer je de print wilt ophalen
    - frostysheet of chocosheet
    - het aantal benodigde printjes.

Wij leggen de print dan voor je klaar in de winkel van Kaatjes Cakekunst aan de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout. Wil je zeker weten dat je print op tijd klaar is stuur deze dan tijdig op. Spoedbestellingen kunnen alleen in overleg.

Prijs: 5 euro per A4 vel.

Frosty Sheet
Dit is de meest gebruikte ondergrond voor het maken van eetbare prints. De frosty sheet is neutraal van smaak en makkelijk te bewerken (knippen). Frosty sheets zijn toe te passen op fondant en marsepein, en kort voor gebruik ook op een vochtige ondergrond zoals slagroom.

Chochosheet
Een print op een chocotransfervel A-4 is geschikt voor de verwerking met chocolade voor op bijvoorbeeld bon-bons of ander chocoladewerk. De afbeelding voor een chocosheet moet in spiegelbeeld worden aangeleverd. Op de print breng je zelf getempereerde chocolade aan, voordat hij kan worden gebruikt. In de winkel zijn ook een aantal voorgeprinte chocoladesheets met mooie dessins te koop.

Kaatjes Cakekunst is gevestigd aan de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout, de leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord & Zuid Holland en in de buurt van:  Sassenheim, Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Kaag.