kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Workshops taartdecoratie


Basis taartdecoratie

Deze workshop is voor de beginnende taartdecorateur. In deze workshop krijg je eerst een stukje theorie over het maken van een goede taartbodem en vulling. Daarna ga je zelf aan de slag met een vooraf gemaakte taartbodem en leer je hoe je een taart snijdt, vult, strak afsmeert en bekleedt met fondant.

Vervolgens krijg je uitleg over de verschillende taartdecoratietechnieken, het werken met verschillende soorten uitstekers, molds en sierrand uitstekers. Daarna ga je de taart naar eigen inzicht afwerken en decoreren. Er worden ook basis taart workshops gegeven met een thema, zie hiervoor de agenda.

Inbegrepen zijn: Koffie, thee en wat lekkers. Het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, een taartbodem van 20cm , taartkarton, verschillende taartvullingen zoals verschillende soorten jam, botercreme, banketbakkersroom en lemoncurd,fondant en een mooie taartdoos om je zelfgemaakte taart mee naar huis te kunnen nemen.

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot maximaal 12 personen gegeven in de winkel in de zeestraat 3 in Noordwijkerhout.

De data en tijden van de workshops staan vermeld in de agenda.
Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen? Dan is het ook mogelijk om buiten deze data een workshop te boeken.
 
Duur van de workshop: circa 3 uur
Prijs: €45,00
aanmelden
basis_10 basis_9 basis_8 basis_7 basis_6
basis_5 basis_4 basis_3 basis_2 basis_1

 

Kaatjes Cakekunst is gevestigd aan de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout, de leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord & Zuid Holland en in de buurt van:  Sassenheim, Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Kaag.