kaatjescakekunst bon

Klik hier om te bestellen

kaatjescakekunst schort

Workshop koekjes decoreren

 

De workshops worden in kleine groepjes van minimaal 5 tot
maximaal 12 personen gegeven in de winkel aan de zeestraat 3 in Noordwijkerhout.
De data en tijden van de workshops staan vermeld in de agenda. Mocht de workshop vol zijn, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. 
 
Zit jouw datum er niet bij en kun je zelf een groep van 5-12 personen samenstellen?
Dan is het ook mogelijk om buiten deze data een workshop te boeken.


Koekjes decoreren

In deze workshop leer je hoe je zelf prachtige gedecoreerde koekjes
kunt maken met royal icing. Royal Icing is een veelzijdig suikerglazuur met veel toepassingen in het taartdecoreren. Deze workshop geeft je een opstapje in het leren werken met dit veelzijdige glazuur.

Je krijgt een stukje theorie over het bakken van koekjes en het maken van royal icing. Daarna ga je zelf aan de slag. Je leert hoe je een 20 seconden icing kan maken en hoe je deze kunt kleuren. We gaan de koekjes voorzien van een outline (buitenste lijntje) en direct daarna de oppervlakte invloeien met glazuur. Ook het in elkaar vloeien van meedere kleuren glazuur komen aan bod. Na het drogen van de koekjes gaan we de koekjes verder afwerken met kleine details zoals stipjes, streepjes etc. 

Inbegrepen zijn: Koffie, thee en wat lekkers, het gebruik van alle materialen en kleurstoffen, ca 10 vanillekoeken en royal icing. Je koekjes neem je in een mooi doosje meer naar huis, samen met een  werkbeschrijving, zodat je het thuis nog eens na kunt maken.

Duur van de workshop: circa 3 uur
Prijs: €40,00
aanmelden
workshop_koekjes workshop_koekjes_2 workshop_koekjes_6 workshop_koekjes_4

workshop_koekjes_3

 

 

 
 

Kaatjes Cakekunst is gevestigd aan de Zeestraat 3 in Noordwijkerhout, de leukste bakwinkel & taartdecoratie winkel van de Bollenstreek.

Op de grens van Noord & Zuid Holland en in de buurt van:  Sassenheim, Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, De Zilk, Warmond, Voorhout, Lisse, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort, Leimuiden, Oude Wetering, Heemstede, Leiden, Teijlingen, Oegstgeest, Bennebroek, Valkenburg, Kaag.